Jawatan Kosong di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 4 March 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 4 March 2017

Jawatan Kosong 2017 di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Jawatan Kosong 2017 di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) www.banyakjawatan.my


Sejarah Maktab Koperasi Malaysia (MKM)

Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad atau ANGKASA adalah koperasi puncak yang menaungi semua jenis koperasi asas, menengah dan atasan di seluruh negara Malaysia. ANGKASA diiktiraf oleh Kerajaan sebagai badan yang mewakili Pergerakan Koperasi Malaysia pada peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Ibu Pejabat ANGKASA berada di Petaling Jaya, Selangor dan mempunyai cawangan di setiap negeri.

ANGKASA telah diasaskan oleh Gerakan Koperasi di negara ini menerusi Kongres Koperasi Pertama pada tahun 1966 dan Kongres Koperasi Kedua pada tahun 1971. Ditubuh dan didaftarkan dengan rasminya pada 12 Mei 1971. ANGKASA ditadbir mengikut cara koperasi tetapi tidak bergiat dalam kegiatan perniagaan seperti koperasi-koperasi lain. Sebagai koperasi puncak ia memperjuangkan cita-cita serta hak kepentingan Gerakan Koperasi di negara ini.Jawatan:


1. PEGAWAI, UNIT PERUNDANGAN


2. PEGAWAI (PENTADBIR LAMAN WEB),UNIT ICT


3. KERANI


4. PEMANDU


5. PEMBANTU AM


Cara Memohon:

Individu yang berkelayakan dipelawa memohon dengan mengemukakan surat permohonan berserta butiran peribadi terperinci (resume/cv) yang mengandungi maklumat kelayakan akademik, pengalaman, kemahiran, kualiti personal, gaji semasa, gaji dipohon serta salinan sijil-sijil akademik / berkaitan dan gambar terbaru berukuran pasport kepada :

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan
ANGKATAN KOPERASI KEBANGSAAN MALAYSIA BERHAD
Peti Surat 8797, Pejabat Pos Kelana Jaya, 46798 Petaling Jaya, Selangor

* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap yang admin sediakan di bawahTarikh Tutup Permohonan : 04 March 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA) - 4 March 2017"

Post a Comment