Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah - 20 February 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah - 20 February 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah


Info Koperasi

Koperasi Pegawai-Pegawai Kerajaan Negeri Kedah Darul Aman Berhad telah ditubuhkan pada 23 Ogos 1952 dan didaftarkan pada 23 April 1953 di bawah seksyen 7, Co-operative Societies Ordinance, 1948. Kemudiannya ordinan tersebut telah dimansuhkan dan digantikan dengan Akta Koperasi 1993. Sehubungan dengan perubahan tersebut itu, Koperasi kini tertakluk dibawah Akta Koperasi 1993.

Sejak ditubuhkan, Koperasi telah berjaya menjalankan Mesyuarat Agung tahunan setiap tahun tanpa tertinggal . Koperasi mempunyai ahli-ahli yang aktif seramai 5,651 terdiri daripada kakitangan kerajaan berjawatan tetap dalam negeri Kedah. Pada masa ini, Koperasi ditadbir oleh 9 orang Lembaga Pengarah yang dilantik oleh Mesyuarat Agung Tahunan. Mereka terdiri daripada ahli-ahli yang berpengalaman dalam selok-belok Koperasi dan dibantu oleh kakitangan seramai 70 orang.Jawatan:


1. Kerani Akaun


Tarikh Tutup Permohonan : 20 Februari 2017
Step untuk memohon melalui Jobsmalaysia:


1. Sila laman web Jobsmalaysia (KLIK SINI)


2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan kata kunci : Koperasi Pegawai Kerajaan Kedah (dan klik search).


3. Sila pilih majikan :


Majikan: KOPERASI PEGAWAI KERAJAAN NEGERI KEDAH
KOPERASI PEGAWAI KERAJAAN NEGERI KEDAH, ALOR SETAR, KEDAH. SEKTOR: PERANTARAAN KEWANGAN LAIN (DENGAN FUNGSI PENGAMBILAN DEPOSIT) T.T.T.L. (NO.1)


4. Sila klik pada iklan yang ada adn baca syarat dan keperluan jawatan dan jika sesuai klik MOHON di bawah sebelah kanan.


5. Sila pastikan anda telah mendaftar dengan Jobsmalaysia sebelum memohon (Klik SINI untuk Mendaftar). Semoga berjaya semua

0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai Kerajaan Negeri Kedah - 20 February 2017"

Post a Comment