Jawatan Kosong di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ) - 15 March 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ) - 15 March 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ)

Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ)


Latar Belakang

26 Mac 2014, Kerajaan Negeri Johor mengumumkan Perbadanan PAIM; Syarikat Tujuan Khas (SPV) milik penuh oleh Setiausaha Kerajaan Negeri Johor Diperbadankan (SSI), perlu memperluaskan peranan dan tanggungjawab menyelia, membangunkan dan memantau industri pengangkutan awam ke arah semua kawasan di Johor dengan objektif utama memberi baik sistem pengangkutan awam yang rakyat Johor. Mandat ini diberikan oleh Y.A.B Dato ‘Mohamed Khaled Bin Nordin berdasarkan Perbadanan Pengangkutan Awam Johor prestasi (PAJ).

Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ) mempunyai 6 ahli-ahli lembaga yang terdiri daripada wakil-wakil dari sektor kerajaan dan swasta persekutuan dan negeri. Y.A.B Dato ‘Mohamed Khaled Bin Nordin, Ketua Menteri Honorouble Johor merupakan Pengerusi lembaga. Lembaga Pengarah dibantu dalam melaksanakan tugasnya. Pasukan pengurusan SPV ini diketuai oleh Ketua Eksekutif, Tuan Haji Suhairi bin Haji Hashim.Jawatan:


1. PEGAWAI KHAS KEPADA KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF (KPE)


2. EKSEKUTIF OPERASI & PENGUATKUASAAN


Cara Memohon:


Hanya pemohon yang layak dan melepasi tapisan akan dipanggil temuduga. Mereka yang tidak dihubungi adalah tidak berjaya.

Permohonan hendaklah dikemukakan kepada;

Ketua Pegawai Eksekutif
Perbadanan Pengangkutan Awam Johor
No 1-01 & 1-02,
Jalan Sri Perkasa 2/22,
Taman Tampoi Utama,
81200 Johor Bahru, Johor
(U/P: Jabatan Sumber Manusia)

ATAU

Email resume ke official.paj@gmail.comTarikh Tutup Permohonan : 15 March 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Pengangkutan Awam Johor (PAJ) - 15 March 2017"

Post a Comment