Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 20 March 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 20 March 2017

Jawatan Kosong 2017 di RISDA Plantation Sdn. Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Jawatan Kosong 2017 di RISDA Plantation Sdn. Bhd www.banyakjawatan.my


Sejarah

RISDA adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) dan ditubuhkan pada 1 Januari 1973 di bawah kuasa yang diluluskan oleh Parlimen:-

Akta Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah RISDA adalah Akta 85 Tahun 1972

Ordinan Kumpulan wang Perusahaan Getah (Penanaman Semula) 1952.

Dengan terlancarnya RISDA, nyatalah bahawa Kerajaan memandang berat di atas peranan yang dijalankan oleh Sektor Pekebun Kecil sebagai satu sektor pengeluaran hasil yang penting pada ekonomi negara."Jawatan:


1. EKSEKUTIF OPERASI (EG4)


2. AKAUNTAN (PG4)


3. EKSEKUTIF KEWANGAN (EG4)


4. EKSEKUTIF PENGURUSAN KORPORAT (EG4)


5. KETUA UNIT PENTADBIRAN DAN KEWANGAN (PG4)


6. PENYELIA (TG3)


Cara memohon:

Semua permohonan hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah dengan menyertakan maklumat peribadi beserta dengan gambar pasport, kelulusan dan pengalaman kerja serta sijil-sijil dan lain-lain dokumen yang telah disahkan. Sebarang permohonan melalui email dan faksimili tidak akan diterima.

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
RISDA PLANTATION SDN. BHD.
Unit J, Excella Business Park,
Jalan Ampang Putra, Ampang Hilir,
505100 Kuala Lumpur

Tel : 03-42705104; Faks : 03-42705204                      


Hanya calon yang berkelayakan akan disenarai pendek dan dipanggil untuk temuduga. Mereka yang tidak menerima sebarang panggilan setelah 2 bulan dari tarikh tutup permohonan adalah dianggap tidak berjaya.

**Bukti pos dan makluman melalui talian telefon bukanlah tanda penerimaan.Tarikh Tutup Permohonan : 20 March 2017 (Isnin)


Klik Untuk Maklumat Iklan Jawatan

0 Response to "Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 20 March 2017"

Post a Comment