Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 2 April 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 2 April 2017

Jawatan Kosong 2017 di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC)

Jawatan Kosong 2017 di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Pada awal 90-an, Kerajaan Negeri Terengganu telah melancarkan program yang dikenali sebagai Skim Latihan Sambil Bekerja (SLSB) kepada belia-beliawanis tempatan tempatan bertujuan untuk memberi pendedahan dalam pelbagai aspek pekerjaan dan seterusnya memberi peluang pekerjaan bagi meningkatkan taraf sosial.

Program tersebut telah memberi impak yang baik dalam usaha untuk mengurangkan kadar pengangguran di kalangan belia. Ekoran itu, Kerajaan Negeri menubuhkan pusat latihan berasaskan kemahiran untuk memberi peluang latihan yang lebih formal dan teratur kepada belia tempatan. Pada 14 September 1996, maka Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) telah ditubuhkan.Jawatan:


1. JURUTERA (PROJEK)


2. PENDAWAI (ELEKTRIK) 


3. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK  


Cara memohon:

Permohonan hendaklah dibuat melalui borang jawatan kosong yang boleh didapati melalui website www.tesdec.edu.my dan disertakan dengan maklumat peribadi (resume), salinan sijil-sijil berkaitan, slip gaji terkini, dan sekeping gambar berukuran passport (sila lekatkan pada borang permohonan). Borang permohonan boleh di muatturun melalui link yang admin sediakan di bawah.

Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar kepada :-

TESDEC GREEN ENERGY SDN BHD
KAWASAN PERINDUSTRIAN BUKIT KHOR,
21600 MARANG, TERENGGANU.
( u/p : Bahagian Sumber Manusia )


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 02 April 2017 ( Ahad ) sebelum jam 4.00 petang

0 Response to "Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) - 2 April 2017"

Post a Comment