Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) - 26 March 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) - 26 March 2017

Jawatan Kosong 2017 di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS)

Jawatan Kosong 2017 di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) www.banyakjawatan.my


Sejarah

Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) telah ditubuhkan pada tahun 2007 sebagai sebuah agensi di bawah Kementerian Pengangkutan di Malaysia yang berperanan sebagai sebuah pusat sehenti untuk penjanaan penghasilan dan penyebaran ilmu serta maklumat keselamatan jalaran raya. Hasil kajian yang diperolehi daripada penyelidikan dan program-program intervensi berasaskan bukti menyediakan asas untuk merumuskan strategi baru, undang-undang, dasar, dan langkah-langkah penguatkuasaan, yang mengawal keselamatan jalan raya di peringkat kebangsaan.

Terlibat secara langsung di dalam penyelidikan, MIROS bekerjasama dengan agensi-agensi kerajaan tempatan dan antarabangsa dan badan-badan swasta untuk meningkatkan tahap keselamatan jalan raya, bertindak sebagai pusat sehenti bagi penjanaan dan penyebaran maklumat keselamatan jalan raya.Jawatan:


1. AKAUNTAN GRED WA41/44


2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41Panduan kepada pemohon:

1. Pemohon perlu mengisi borang Permohonan Jawatan Kosong MIROS yang boleh diperolehi daripada laman sesawang www.miros.gov.my atau melalui link yang admin sediakan di bawah.

2. Sertakan salinan sijil-sijil seperti berikut:

(a) Resume lengkap dan senarai tugas terkini;
(b) Kad Pengenalan dan Sijil Kelahiran;
(c) Sijil Kelulusan Persekolahan: SPM/SPM(V)/STPM;
(d) Sijil yang membuktikan kelulusan Bahasa Melayu setaraf kelulusan SPM (jika berkenaan);
(e) Ijazah/Diploma dan transkrip/surat pengesahan kelulusan peperiksaan akhir dari pusatpusat pengajian tinggi;
(f) Sijil-sijil lain yang ada berkaitan dengan jawatan seperti sijil pendaftaran penuh dengan lembaga ikhtisas atau kelulusan-kelulusan lain;
(g) Surat pelepasan biasiswa selain daripada Pemegang Biasiswa Persekutuan (jika berkenaan);
(h) Sijil pendaftaran calon kurang upaya/surat pengesahan penerima bantuan Jabatan Kebajikan Malaysia/Program Kesejahteraan Rakyat (jika berkenaan)

3. Permohonan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan sekiranya masih dalam perkhidmatan Kerajaan dan disertakan bersama Laporan Penilaian Prestasi Tahunan (LNPT) bagi tiga (3) tahun terakhir serta Kenyataan Perkhidmatan.

4. Permohonan yang lengkap boleh dihantar melalui pos ke alamat kami seperti berikut:

Urus Setia Pengambilan
Unit Pengurusan Sumber Manusia,
Bahagian Khidmat Pengurusan,
Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia,
Lot 135, Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang, Selangor.Tarikh Tutup Permohonan : 26 March 20170 Response to "Jawatan Kosong di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) - 26 March 2017"

Post a Comment