Jawatan Kosong di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) - 30 June 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) - 30 June 2017

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA)

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA)


Latar Belakang

Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamatnya ialah untuk membangunkan sektor luar bandar dengan membantu penduduk-penduduknya menyertai aktiviti-aktiviti ekonomi negara dan seterusnya meningkatkan taraf hidup dan nilai kehidupan mereka.

Mulai 1 September 1997, semasa dikorporatkan, FELCRA Berhad telah ditukar nama kepada FELCRA Berhad dan statusnya telah bertukar dari sebuah Badan Berkanun kepada sebuah Syarikat milik penuh Kerajaan.Penukaran entiti korporat ini membolehkan FELCRA Berhad menyusuri bidang perniagaan yang baru selaras dengan aspirasi pembangunan nasional.


Jawatan:

1. EKSEKUTIF BIAK BAKA SAWIT GRED BAND 1(A)

2. PENOLONG EKSEKUTIF POLLINATOR GRED A&T2

3. PENOLONG EKSEKUTIF (QC) GRED A&T2

4. PENOLONG EKSEKUTIF MAKMAL GRED A&T2


Cara-cara Memohon:

Borang permohonan FELCRA Berhad adalah WAJIB diisi dan boleh diperolehi menerusi laman web www.felcra.com.my atau datang terus ke Wisma FELCRA Berhad, Aras 4, Cawangan Pengurusan Sumber Manusia @ melalui link admin sediakan di bawah. Sila hantarkan permohonan lengkap bersamasama gambar berukuran pasport serta salinan sijil-sijil yang berkaitan telah disahkan ke alamat berikut:-

Ketua Pegawai Eksekutif
Ibu Pejabat FELCRA Berhad
Wisma FELCRA, Lot PT 4780,
Jalan Rejang, Setapak Jaya,
Peti Surat 12254, 50772 Kuala Lumpur.
(u.p:- Cawangan Pengurusan Sumber Manusia)

(Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di ruangan atas sebelah kiri sampul) 


Tarikh Tutup Permohonan : 30 June 2017


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Muatturun Borang Permohonan

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) - 30 June 2017"

Post a Comment