Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 20 June 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 20 June 2017

Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)

Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Bagi merealisasikan masa depan yang lestari, ibu pejabat baharu Laman PKNS di Shah Alam dibina sebagai mercu tanda ikonik, satu simbol progresif dan dinamik dengan penggunaan tenaga yang lebih cekap berbanding pejabat konvensional. Ianya mesra alam dan aspirasi PKNS untuk mencapai pentauliahan Indeks Bangunan Hijau (GBI) Platinum.

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ( PKNS ) telah ditubuhkan pada 1 Ogos 1964 di bawah Enakmen Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ( 1964 ) sebagai sebuah badan berkanun dan agensi pembangunan negeri Selangor.

Penubuhannya bertujuan untuk mengisi kemerdekaan Negara menerusi pengagihan ekonomi yang adil dan pertumbuhan sosio-ekonomi yang berpandukan kepada dasar-dasar kerajaan agar dapat mewujudkan kestabilan, keharmonian dan keadilan sosial khususnya di Selangor.

Harapan ini dilaksanakan menerusi pembangunan pusat pertumbuhan baru, penerokaan kawasan kediaman yang vibran dan lestari, pembangunan pusat-pusat perindustrian, perniagaan dan pelbagai aktiviti pelaburan.


Jawatan:

1. JURUTERA GRED J41

2. PENOLONG JURUTERA (AWAM) GRED JA29

3. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP GRED JA29


Cara memohon:

Borang yang lengkap diisi dan berserta salinan sijil-sijil yang telah disahkan hendaklah dihantar kepada:

Pengurus Besar Pentadbiran &  Sumber Manusia
Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)
Laman PKNS, Blok B, Tingkat 4,
No. 2, Jalan Indah 14/8,
Seksyen 14,
40000 Shah Alam, Selangor.


* Sila baca iklan kekosongan jawatan yang lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum memohon.


Tarikh Tutup Permohonan : 20 June 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 20 June 2017"

Post a Comment