Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) - 18 July 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) - 18 July 2017

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaysia Terengganu (UMT)

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Universiti Malaysia Terengganu (UMT) telah bermula dengan sebuah Pusat Perikanan dan Sains Samudera pada tahun 1979, yang menyediakan kemudahan latihan pelajar Program Perikanan dan Sains Samudera di samping menyediakan kemudahan penyelidikan untuk pensyarah. Melalui Penstrukturan semula program akademik di UPM, keseluruhan Fakulti Perikanan dan Sains Samudera telah dipindahkan ke Terengganu dan diberi nama baru iaitu Fakulti Sains Gunaan dan Teknologi (FSGT) mulai Jun 1996. Turut ditubuhkan ialah Fakulti Sains dan Sastera Ikhtisas (FSSI) dan Pusat Pengajian Matrikulasi (PPM).

Mulai Jun 1996, kampus ini telah diiktiraf (secara dalaman UPM) sebagai sebuah pusat tanggungjawab dan dinamakan Universiti Pertanian Malaysia Cawangan Terengganu (UPMT) dan diketuai oleh seorang Rektor (designate). Jemaah Menteri dalam mesyuaratnya pada 5 Mei 1999 telah bersetuju meluluskan cadangan penubuhan Kolej Universiti Terengganu (KUT) berasaskan Pusat Perikanan dan Sains Samudera Universiti Pertanian Malaysia di Mengabang Telipot, Kuala Terengganu. 


Jawatan:

1. GURU BAHASA DG41 
(Bahasa Sepanyol, Bahasa Perancis, Bahasa Mandarin dan Bahasa Inggeris)

2. PEGAWAI LAUT AL41

3. ARKITEK LANDSKAP J41

4. PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN S29

5. JURURAWAT U29

6. PEREKA B21

7. JURUFOTOGRAFI B21

8. PEMBANTU LAUT A19

9. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S19


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 18 Julai 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) - 18 July 2017"

Post a Comment