Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 18 August 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 18 August 2017

Jawatan Kosong 2017 di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM)

Jawatan Kosong 2017 di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Kolej Universiti Islam Melaka atau lebih dikenali sebagai KUIM merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi milik penuh Kerajaan Negeri Melaka yang ditubuhkan di bawah akta IPTS 1996. Usaha Kerajaan Negeri yang komited dalam memacu kecemerlangan pendidikan seiring dengan matlamat Melaka Maju 2010 maka KUIM telah dinaik taraf menjadi Kolej Universiti pada 1 Julai 2009 oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.

Dahulunya KUIM dikenali sebagai Kolej Teknologi Islam Antarabangsa Melaka (KTIAM) telah membuat satu anjakan paradigma dalam memperkenalkan wadah baru pendidikan, iaitu kombinasi bidang pengajian islam diintegrasikan dengan bidang sains dan diterapkan dengan disiplin psikologi seiringan.

Like Page Khas - Kerja Kosong di Melaka

Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Jawatan:

1. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41

2. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

3. PEMANDU KENDERAAN H11Cara Memohon:

Permohonan hendaklah dibuat bersurat dan disertakan bersama :

i. Salinan Ijazah / Diploma / Sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan dan telah disahkan.

ii. Butir-butir peribadi dan salinan Sijil Kelahiran serta lain-lain sijil yang berkaitan hendaklah disahkan benar beserta sekeping gambar berukuran pasport.

iii. Permohonan hendaklah dibuat melalui borang rasmi yang boleh didapati melalui laman web Kolej Universiti Islam Melaka www.kuim.edu.my atau datang sendiri ke pejabat Pengurusan Sumber Manusia, Kolej Universiti Islam Melaka atau melalui link yang admin sediakan di bawah.

iv. Permohonan hendaklah dihantar bersama-sama salinan sijil berkaitan kepada:

PENDAFTAR
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA
BATU 28, KUALA SUNGAI BARU
78200 MELAKA
(U/P: UNIT PERJAWATAN)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 18 Ogos 2017 (Jumaat)

0 Response to "Jawatan Kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - 18 August 2017"

Post a Comment