Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 2 September 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 2 September 2017

Jawatan Kosong 2017 di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT)

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) www.banyakjawatan.my


About Us

Bermula dari bulan Januari sehingga bulan Disember 2015, Sekatarakyat tidak lekang dari menganjurkan pelbagai aktiviti serta majlis seperti sambutan perayaan, pembukaan kedai ArRahnu baru dan sebagainya. Pelbagai objektif yang boleh dicapai dengan mengadakan aktivitiaktiviti sebegini seperti dapat mengeratkan silaturahim, mendapatkan peluang perniagaan baharu dan pelbagai lagi.

Bermula pada bulan Februari 2015, seperti saban tahun yang sebelumnya, barisan AhliLembaga Pengarah (ALP) serta barisan pengurusan Sekatarakyat telah menjalankan MesyuaraAgung Perwakilan kali ke-19 dengan jayanya. Selepas Mesyuarat Agung Perwakilan 201tersebut dilaksanakan, terdapat banyak lagi aktiviti serta majlis yang berjalan sepanjang tahun 2015. Di antara majlis yang telah dijalankan adalah majlis meraikan anggota bersara, majliDoa Selamat serta Perasmian Pembukaan Cawangan Ar-Rahnu X’Change Bandar Kinraramajlis sambutan Hari Raya Aidilfitri Sekatarakyat, Penganjuran Acara Pencarian Harta KarunMajlis Jamuan Makan Malam Kakitangan dan Majlis Doa Selamat Penubuhan Taska Nuri.


Position:

1. PENGASUH TASKA KANAK - KANAK (TASKA NURI)


Close date : 02 September 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 2 September 2017"

Post a Comment