Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) - 31 May 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) - 31 May 2018

Jawatan Kosong 2018 di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA)

Jawatan Kosong 2018 di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA)

Sejarah

Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) telah ditubuhkan berikutan penemuan rizab gas asli dan minyak yang banyak di luar pantai Bintulu. Pembangunan sumber asli ini membolehkan BDA menjadi badan utama bukan sahaja menyelaras projek-projek pembangunan tetapi juga boleh melaksanakan projek-projek sendiri. Oleh itu, pada 8 Julai 1978, BDA telah ditubuhkan untuk melaksanakan fungsi-fungsi tersebut.

Di bawah Ordinan Lembaga kemajuan Bintulu(BDA) 1978, BDA ditubuhkan sebagai agensi kerajaan untuk menjaga perancangan fizikal dan pembangunan di Bintulu, Sarawak. Kawasan persempadanan BDA meliputi keseluruhan bahagia Bintulu seluas 12,515 sq. kmtermasuk 5 km di luar pantaui Bintulu. ia terdiri dari dua daerah iaitu : Bintulu dan Tatau.

Like Page Khas - Kerja Kosong Sabah & Sarawak
Positions:

1. PEGAWAI TADBIR N41

2. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29

3. PEMBANTU AWAM (PENYELAMAT) H11


Tarikh Tutup Permohonan : 31 Mei 2018


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Kemajuan Bintulu (BDA) - 31 May 2018"

Post a Comment