Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 4 Julai 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2018

Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 4 Julai 2018

Jawatan Kosong 2018 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) www.banyakjawatan.my

Latar Belakang

Universiti Malaysia Pahang (UMP) bermula dengan Universiti Teknologi Malaysia Kampus Cawangan Pahang (UTM-KCP) yang beroperasi di sebuah kampus yang terletak di Bandar Indera Mahkota, Kuantan sejak tahun 1999. Penubuhan Universiti ini adalah hasil daripada cetusan idea Dato' Sri Mohd. Najib bin Tun Abdul Razak yang mana ketika itu beliau memegang jawatan sebagai Menteri Pendidikan Malaysia.

Bagi menampung jumlah pelajar yang semakin meningkat, KUKTEM telah berpindah ke kampus sementara yang lebih besar dan kondusif di Bandar MEC, Gambang pada 24 April 2003. Kampus yang terletak kira-kira 30 kilometer dari pusat Bandar Kuantan ini mempunyai keluasan 65,000 m² dan terletak di lokasi strategik yang berhampiran dengan Lebuh Raya Pantai Timur, zon perindustrian kimia, petrokimia, pembuatan, automotif dan juga bioteknologi bagi Pahang.

Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Like Page Khas - Kerja Kosong di Pahang
Jawatan:

1. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK GRED J19/J22 


Syarat kelayakan:

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut: 

(a) warganegara Malaysia; 

(b) berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan 

(c) Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan serta sekurang-kurangnya Sijil Kekompetenan Kategori A0 (Sistem Voltan Rendah) yang dikeluarkan oleh Suruhanjaya Tenaga atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.   

(d) Gaji permulaan di Gred J19 ditetapkan mengikut Kategori Sijil Kekompetenan:   

A0/A1  : RM1,435.12
A4-2/A4-1/A4 : RM1,493.24
B0-2/BO-1/B0/B1/B4 : RM1,551.36


Cara Memohon:

Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon di laman web UMP, E-recruitment UMP atau melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 04 Julai 2018 (Rabu)


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Klik Iklan Lengkap Jawatan

Klik Mohon Secara Online

0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 4 Julai 2018"

Post a Comment