Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Temuduga Terbuka di Kumpulan Pendidikan UNITI - 2 February 2017

Post a Comment
Temuduga Terbuka Terkini 2017 di Kumpulan Pendidikan UNITI | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk menghadiri temuduga terbuka di Kumpulan Pendidikan UNITI

Temuduga Terbuka Terkini 2017 di Kumpulan Pendidikan UNITI


History

INTI International University & Colleges are private university colleges located in Malaysia. The main campus was initially known as INTI University College until May 31, 2010 when the Higher Education Ministry announced its upgrade to university status. It is owned by INTI Education Group which has formalised its partnership with Laureate International Universities in 2008.[2] Some of the programmes offered at the university and colleges includes pre-university and foundation studies, diploma, degrees (home-grown and overseas transfers), and postgraduate degrees.


Jawatan:


1. PEGAWAI PENGAMBILAN PELAJAR (EDUCATION ADVISOR)

Tarikh temuduga terbuka :

02 Februari 2017 (Khamis)


Masa:

10.00 pagi hingga 3.00 petang 


Lokasi Temuduga:

Pejabat Jobsmalaysia UTC Kota Kinabalu
Tingkat 9, Menara Utc Kota Kinabalu
Sabah


Syarat Kelayakan:

Degree / Diploma /STPM

Calon-calon yang berpengalaman dalam bidang marketing / bertanggungjawab / komited / jujur / menepati masa / berketrampilan menarik dan boleh berkomunikasi dengan baik adalah diberi keutamaan.

Gaji permulaan : RM1,200.00 - RM3,500.00 + komisen

Sekiranya berminat, bolehlah hadir ke temuduga terbuka seperti tarikh di atas dengan membawa sijil asal dan  salinan serta berpakaian kemas.

Sebarang pertanyaan, bolehlah menghubungi 017-683 5230 atau email resume ke mohammad.uniti@gmail.com

Post a Comment