Jawatan Kosong di Lembaga Air Perak (LAP) - 26 Oktober 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Air Perak (LAP) - 26 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Air Perak (LAP) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Air Perak (LAP)

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lembaga Air Perak (LAP)


Latar Belakang

Lembaga Air Perak (LAP) suatu perbadanan yang ditubuhkan di bawah Enakmen Lembaga Air Perak 1988 bagi maksud menyediakan perkhidmatan bekalan air di negeri Perak. LAP telah ditubuhkan pada 1 Januari 1990. Sebelum penubuhan LAP, perkhidmatan bekalan air di Perak pada mulanya dijalankan oleh Jabatan Kerja Raya Perak dan kemudiannya oleh Jabatan Bekalan Air Perak. Lembaga Air Perak yang membekalkan  air bersih untuk lebih daripada 2.5 juta orang adalah yang ketiga terbesar operator air di Malaysia selepas Selangor dan Johor.

Pengurus Besar yang dilantik oleh Lembaga Pengarah dipertanggungjawabkan untuk merancang, melaksanakan, untuk menguruskan operasi dan hal ehwal kewangan dan pentadbiran Lembaga Air Perak.

Jawatan:

1. PEMBANTU MAKMAL C19

2. PEMBANTU OPERASI N11


Cara memohon:

Borang-borang permohonan jawatan boleh dimuat turun dan dicetak daripada laman sesawang Lembaga Air Perak -http://www.lap.com.my beserta syarat syarat dan maklumat jawatan atau boleh muatturun melalui link admin sediakan di bawah.

Permohonan hendaklah sampai kepada :

PENGURUS BESAR
LEMBAGA AIR PERAK
JALAN ST. JOHN,
30200 IPOH.
(U/P: Unit Perjawatan)


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 26 Oktober 2017 (Khamis)


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Air Perak (LAP) - 26 Oktober 2017"

Post a Comment