Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Bhd - 2 February 2018

Post a Comment
Jawatan Kosong Terkini 2018 di Koperasi Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Bhd

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Koperasi Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Bhd

Company Overview

Koperasi Serbaguna Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Berhad telah ditubuhkan pada 20 November dengan nombor pendaftaran 4981. Koperasi ini tertakluk dibawah Akta Koperasi 1993. Pada 27 Jun 2009 Koperasi telah menukar nama menjadi Koperasi Kakitangan Bank Pertanian Malaysia Berhad.

Sejak ditubuhkan, Koperasi telah berjaya menjalankan Mesyuarat Agung Tahunan setiap tahun. Koperasi sehingga kini mempunyai anggota-anggota yang aktif seramai 2,891 terdiri daripada Kakitangan Agrobank, Bekas kakitangan Agrobank dan Kakitangan Koperasi.

Pada masa ini, Koperasi ditadbir oleh 11 orang Anggota Lembaga yang dilantik oleh Mesyuarat Agung Tahunan. Mereka terdiri daripada anggota yang berpengalaman dalam selok belok Koperasi dan dibantu oleh Kakitangan seramai 40 orang.

Cara mohon melalui Jobstreet.com
Positions:

1. Administrative and Finance Manager


Close date : 02 February 2018

Post a Comment