Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) - 15 April 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) - 15 April 2018

Jawatan Kosong 2018 di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT)

Jawatan Kosong 2018 di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT)

Latar Belakang

Sebuah Badan Berkanun yang ditubuhkan oleh Kerajaan Negeri Terengganu Darul Iman pada 25 April 1986. Penubuhan adalah dibawah Enakmen Bil. 13 tahun 1985 hasil daripada kelulusan Dewan Undangan Negeri yang bersidang pada 5 Disember 1985.

Ditubuhkan sebagai agensi yang berperanan secara langsung sebagai Pembekal Sumber, Penyokong, Penyebar Maklumat, Pendidik, Katalis, Penyaran Dasar dan Pengkaji bagi mengisi ruang yang masih kosong di samping dapat bekerjasama dengan agensi-agensi yang telah sedia wujud dalam mempertingkatkan kualiti kehidupan dan masalah - masalah berkenaan melalui kapasiti  Lembaga YPKT selaku Penyelaras, Pelengkap (Complement) dan Penokok Tambah (Supplement).


Like Page Khas - Kerja Kosong Terengganu
Jawatan:

1. PEGAWAI PSIKOLOGI GRED S41

2. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19

3. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U29


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 15 April 2018


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Untuk Muatturun Borang Permohonan

0 Response to "Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) - 15 April 2018"

Post a Comment