Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 9 Disember 2018 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 9 Disember 2018

Jawatan Kosong 2018 di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT)

Jawatan Kosong 2018 di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT)

About Us

Bermula dari bulan Januari sehingga bulan Disember 2015, Sekatarakyat tidak lekang dari menganjurkan pelbagai aktiviti serta majlis seperti sambutan perayaan, pembukaan kedai ArRahnu baru dan sebagainya. Pelbagai objektif yang boleh dicapai dengan mengadakan aktivitiaktiviti sebegini seperti dapat mengeratkan silaturahim, mendapatkan peluang perniagaan baharu dan pelbagai lagi.

Bermula pada bulan Februari 2015, seperti saban tahun yang sebelumnya, barisan AhliLembaga Pengarah (ALP) serta barisan pengurusan Sekatarakyat telah menjalankan MesyuaraAgung Perwakilan kali ke-19 dengan jayanya. Selepas Mesyuarat Agung Perwakilan 201tersebut dilaksanakan, terdapat banyak lagi aktiviti serta majlis yang berjalan sepanjang tahun 2015. Di antara majlis yang telah dijalankan adalah majlis meraikan anggota bersara, majliDoa Selamat serta Perasmian Pembukaan Cawangan Ar-Rahnu X’Change Bandar Kinraramajlis sambutan Hari Raya Aidilfitri Sekatarakyat, Penganjuran Acara Pencarian Harta Karun, Majlis Jamuan Makan Malam Kakitangan dan Majlis Doa Selamat Penubuhan Taska Nuri.


Cara mohon melalui Jobstreet.com
Position:

1. Kerani Tawarruq

2. Teller Ar Rahnu

3. Pegawai 2 Ar-rahnu (Seremban 2)


Close date : 09 December 2018

0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Kakitangan Bank Rakyat Berhad (SEKATARAKYAT) - 9 Disember 2018"

Post a comment