Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim - 14 April 2019 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim - 14 April 2019

Jawatan Kosong 2019 di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim

Jawatan Kosong 2019 di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim

Pengenalan

Keluarga Adalah Unit Terkecil Di Dalam Satu-Satu Masyarakat Namun Pembangunannya Secara Langsung Atau Tidak Adalah Merupakan Pembangunan Masyarakat Berkenaan. Jika Diperluaskan Lagi Konsepnya Maka Pembangunan Masyarakat Keluarga Itu Akan Menjadi Faktor Penentu Dalam Pembangunan Satu-Satu Bangsa Itu.

Dalam Hal Itu Adalah Penting Bahawa Pembangunan Keluarga Dirancang Dan Dilaksanakan Supaya Meliputi Segala Aspek Dan Aktiviti Kehidupan Manusia Amnya Dan Keluarga Khususnya, Dengan Tumpuan Perhatian Kepada Aspek-Aspek Sosial, Ekonomi Juga Politik.

Di Atas Kesedaran Inilah Kerajaan Negeri Johor Darul Ta'zim Telah Bersetuju Menubuhkan Enakmen Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim Bilangan 2 Tahun 1997 Yang Telah Diluluskan Oleh Dewan Undangan Negeri Pada 19 Mei 1997. Maka Bermulalah Operasi Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim Pada 1 Oktober 1997.


Like Page Khas - Kerja Kosong di Johor
Jawatan:

1. Pengasuh Taska - 3 Kekosongan daerah JB

2. Pekerja Sambilan Harian (PSH) Pengasuh Taska - 3 Kekosongan daerah Pontian

3. Pekerja Sambilan Harian (PSH) Penolong Juruaudit


Tarikh Tutup Permohonan : 14 April 2019 (Ahad)


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.

0 Response to "Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Keluarga Darul Ta'zim - 14 April 2019"

Post a Comment