Jawatan Kosong di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim - 26 Jan 2020 - KERJA KOSONG 2023 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2023
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim - 26 Jan 2020

Jawatan Kosong 2019 di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim

Jawatan Kosong 2019 di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim

Tentang kami

Pada 14 Julai 2015, Serantau Muslim didaftarkan dibawah Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (ROS) dengan nama Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim (Serantau Muslim) dengan nombor pendaftaran PPM-033-10-14072015.

Serantau Muslim yang membawa slogan Persaudaraan Rentas Sempadan telah bergiat aktif untuk membawa visi dan misi menerajui perhubungan Umat Islam Serantau Asia serta mempererat persaudaraan Islam khususnya membela nasib Muslim Minoriti di Serantau Asia khususnya melalui bantuan kemanusiaan, kerjasama ekonomi, pembangunan pendidikan serta pengembangan bakat kepimpinan.
Like Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Group Whatapps - Kerja di Melaka
Jawatan:

1. Pegawai Perhubungan Awam

2. Pegawai Pemasaran

3. Pembantu Pentadbiran

4. Pereka Multimedia

5. Pengurus Sumber Manusia

6. Eksekutif Projek

7. Pegawai Khidmat Pelanggan


Makluman:

- Permohonan untuk jawatan ini adalah melalui portal jobsmalaysia. Jika tidak pernah mendaftar, sila daftar terlebih dahulu sebelum memohon.

- Jika terlupa password, boleh reset di portal tersebut untuk setkan kata laluan yang baru.

- Jika terlupa email, perlu hubungi pihak Pejabat Tenaga Kerja terdekat. Boleh lihat melalui senarai ini (Lokasi & no. telefon PTK)


Tarikh Tutup Permohonan : 03 - 26 Januari 20200 Response to "Jawatan Kosong di Pertubuhan Kebajikan Serantau Muslim - 26 Jan 2020"

Post a Comment