Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd - 12 September 2021

Post a Comment
Jawatan Kosong 2021 di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd

Jawatan Kosong 2021 di Ara Damansara Medical Centre Sdn Bhd

Company Overview

Ara Damansara Medical Centre is a tertiary hospital with Centres of Excellence for Brain, Heart, and Spine & Joint. Combining the four-Cs under one roof, namely, compassion, care, comfort and convenience, Ara Damansara Medical Centre provides a home away from home to offer its patients a peace of mind.

It is the second medical facility established under the Ramsay Sime Darby Health Care Group, after its flagship Subang Jaya Medical Centre.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PANTRY HOST/PANTRY HOSTESS

2. UNIT HEAD, LABORATORY

3. LOCUM STAFF NURSE (GENERAL WARD )


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 11 - 12 September 2021Post a Comment