Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Yinson Holdings Berhad - 20 April 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Yinson Holdings Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Yinson Holdings Berhad

Jawatan Kosong 2021 di Yinson Holdings Berhad

Company Overview

As one of the world’s leading Floating, Production, Storage and Offloading (FPSO) service providers, Yinson Holdings (KLSE: “YINSON”) is setting standards in the way offshore oil and gas production is managed through a modern fleet of offshore production assets and offshore support vessels.

We design, construct, own, lease and operate modern, purpose-built offshore production assets for the energy industry

The Company’s extensive fleet of Floating, Production, Storage and Offloading (FPSO & FSO) and Offshore Support Vessels (OSV) deliver key equipment, technology, and capacity to meet the world’s demand for energy.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Jawatan:

1. TECHNICIAN

2. WIREMAN


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 April 2022https://www.banyakjawatan.my/p/telegram-channel-setiap-negeri.html

Post a Comment