Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Nasi Kandar Cikgu Mad - 4 Jun 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Nasi Kandar Cikgu Mad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Nasi Kandar Cikgu Mad

Jawatan Kosong 2022 di Nasi Kandar Cikgu Mad

About us

Restoran Nasi Kandar Cikgu Mad menyediakan hidangan nasi kandar seperti ayam goreng berempah, ikan bawal goreng berempah, ikan temenung goreng tepung, kuah campur, sayur kobis, bendi, kambing masala, kambing kurma, sotong masala, itik dan sebagainya.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. PERSONAL ASSISTANT TO MANAGER - Mohon Sini

2. ASSISTANT EXECUTIVE - Mohon Sini

3. ASSISTANT SUPERVISOR - Mohon Sini

4. ASSISTANT MANAGER - Mohon Sini


Close date : 04 June 2022


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Maukerja. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Pastikan butiran/pendaftran anda 100% lengkap bagi memudahkan mendapat pekerjaan. Sila baca Q&A (klik sini) untuk melancarkan proses pendaftaran & semasa memohon jawatan.

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Post a Comment