Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Kerajaan di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang - 3 Ogos 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong Kerajaan 2022 di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang

Jawatan Kosong Kerajaan 2022 di Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang

Latar Belakang

Kolej Islam Teknologi Antarabangsa (KITAB) Pulau Pinang ialah sebuah Institusi Pengajian Tinggi Islam milik penuh Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP).

KITAB ditubuhkan pada 12 Mei 2004 setelah mendapat kelulusan daripada Jabatan Pendidikan Swasta, Kementerian Pelajaran Malaysia (JPS) 5195/IPTS/1301 (07).
Badan yang terlibat dalam mengelola dan menguruskan KITAB terdiri daripada Lembaga Pengarah Usaha Tarbiah (Pulau Pinang) Sdn. Bhd. (UTSB) dan Lembaga Pengelola KITAB.

KITAB adalah lanjutan daripada sebuah Maahad Tahfiz Al-Quran yang ditubuhkan oleh Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) pada 1995 dengan menawarkan Program Diploma Tahfiz Al-Quran dengan kerjasama Darul Quran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia. KITAB memulakan operasi sebagai sebuah IPT pada tahun 2005 berikutan kemajuan dan perkembangan oleh MTQ yang berjaya melahirkan graduan-graduan diploma tahfiz dengan jayanya.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Jom Join Telegram Khas : Kerja Kosong Negeri Penang
Jawatan:

1. PENSYARAH DG(K) 41

Jadual Gaji DG(K) 41:
Minimum : RM 2,188.00
Maximum : RM 9,552.00
Kenaikan Tahunan : RM 225.00


Syarat Lantikan:

Berumur tidak kurang dari 25 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Sekurang-kurangnya memiliki kelayakan di peringkat Ijazah Sarjana Muda di dalam bidang Tahiz Al-Quran yang diiktiraf.

Keutamaan diberikan kepada calon yang bergraduat dari Universiti di Timur Tengah dari Morocco, Jordan atau Mesir yang diiktiraf dan fasih berbahasa arab. Dan

Keutamaan diberikan kepada calon yang memiliki kelayakan di peringkat Ijazah Sarjana (Master) di dalam bidang Tahfiz Al-Quran atau bidang-bidang lain berkaitan yang diiktiraf.

Calon yang bergraduat dari Universiti di Timur Tengah dari Morocco, Jordan atau Mesir yang diiktiraf dan fasih berbahasa arab adalah diberi keutamaan.

Diskripsi Tugas:

Mempunyai kemahiran mendidik dalam bidang syariah dan fasih berbahasa arab, mempunyai komunikasi yang baik (pertuturan dan penulisan). Mahir menggunakan Ms. Word, Ms. Excel dan
Ms. Power Point. DAN

Mahir menggunakan “medium online“ semasa dalam kaedah pengajaran dan pembelajaran(PdP).

Bermotivasi, proaktif, boleh berkerja secara berkumpulan, serta komited dalam mencapai sasaran.


* Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : Sebelum atau selewat-lewatnya pada 03 Ogos 2022, Jam 12.00 Tengahari.Post a Comment