Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
HTML5 Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Persatuan Pemain-Pemain Bolasepak Profesional Malaysia (PFAM) - 9 Oktober 2022

Post a Comment
Jawatan Kosong 2022 di Persatuan Pemain-Pemain Bolasepak Profesional Malaysia (PFAM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Persatuan Pemain-Pemain Bolasepak Profesional Malaysia (PFAM)

Jawatan Kosong 2022 di Persatuan Pemain-Pemain Bolasepak Profesional Malaysia (PFAM)

Company Overview

PFAM was established to promote, advance and protect the interest of professional footballers in Malaysia. It exists to support and provide advice to, and represent professional footballers in Malaysia in matters pertaining to their relations with Football Association of Malaysia (FAM), clubs, state football associations or any other body responsible for or in any way connected with the administration of football in Malaysia.

PFAM also provides legal advice and assistance to professional footballers in Malaysia in respect of their professional contractual obligations with their clubs or state football associations, and PFAM acts as an exclusive representative body and collective bargaining agent of Malaysia’s professional footballers.
Join Group Khas - Banyak Jawatan Kosong
Join Telegram - Kerja Kosong Terkini
Positions:

1. RECEPTIONIST CUM ADMIN ASSISTANT

2. MEDIA & COMMUNICATIONS EXECUTIVE


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 09 October 2022Post a Comment