Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark
HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong di Tusas Malaysia Sdn. Bhd. - 21 Julai 2024

Jawatan Kosong 2024 di Tusas Malaysia Sdn. Bhd. | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Tusas Malaysia Sdn. Bhd.

Positions:

1. SENIOR EMBEDDED SYSTEMS ENGINEER

2. SENIOR FPGA DESIGN ENGINEER


Makluman:

i. Permohonan untuk senarai kerja kosong di atas adalah melalui Jobstreet. Oleh demikian, anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Tutorial mendaftar dan memohon ada admin sediakan di sini

ii. Jika sudah mendaftar, anda bolehlah memohon jawatan kosong di atas dengan menekan link yang admin sediakan di bawah. Semoga anda diberikan rezeki oleh Nya untuk memperoleh pekerjaan yang diidamkan. Aminn..


Close date : 20 - 21 Julai 2024
Jawatan Kosong di Tusas Malaysia Sdn. Bhd.

Company Overview

TUSAS Malaysia, a.k.a. Turkish Aerospace Malaysia, located in Cyberjaya, is an offshore Engineering Design Center and a wholly-owned subsidiary of Turkish Aerospace Industries Inc. Turkish Aerospace Malaysia plays a critical role in realizing corporate vision of becoming a key global aerospace product company by year 2027.