Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Bookmark

Media Sosial Jawatan Kosong Terkini


Berikut adalah semua media sosial portal ini. Mohon semua dapat support dengan klik pada setiap icon di bawah untuk join/like/add/follow. Untuk Facebook, Whatsapp dan Telegram, ada disediakan group-group untuk setiap negeri. Anda boleh join setiap group negeri bagi memudahkan penyampaian kekosongan jawatan diseluruh negeri.

Setiap jawatan kosong yang admin share, mohon jasa baik semua untuk share kembali kepada semua kawan², saudara mara & pada semua group yang anda ada. Terima kasih atas sokongan semua..



      


      
   


76 comments

  • Anonymous
    Anonymous
    19 May 2024 at 20:34
    Macam mana cara mohon ni area sabah
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    19 May 2024 at 13:40
    Di ploma in security management
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    17 May 2024 at 14:16
    SIJIL TINGGI AGAMA MALAYSIA
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    16 May 2024 at 19:44
    Perniagaan
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    25 April 2024 at 20:15
    Diploma Information technology
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    5 February 2024 at 15:57
    SPM(V) automotive boleh apply
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    26 January 2024 at 18:25
    Tak ada pengalaman
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    22 January 2024 at 14:56
    Sijil pengalaman gunting rambut
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    23 December 2023 at 13:37
    SPM
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    23 December 2023 at 13:32
    Sya mencari kerja
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    22 December 2023 at 23:41
    Jawatan kosong ada
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    22 December 2023 at 03:17
    Experience: Site supervisor and Administrator
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    16 December 2023 at 23:05
    Building and Security Manager
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    28 November 2023 at 20:22
    Experience site supervisor
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    19 October 2023 at 08:07
    saya ada pengalaman
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    19 October 2023 at 08:06
    saya ada pengalaman
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    19 October 2023 at 08:05
    diploma electro mechanical engineering .
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    19 October 2023 at 06:09
    Diploma Sains kesetiausahaan
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    18 October 2023 at 06:58
    Sijil kulinari art
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    9 October 2023 at 00:08
    Jawatan operator ada tak?saya mempunyai hampir 3tahun di kilang ubat
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    7 October 2023 at 00:39
    Sya dh lama CRI kerja nk tampung ank2 sekolah.. Sya ada sijil SPM je
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    7 October 2023 at 00:30
    Sya nk sgat2 krja tpi kelulusan SPM je
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    3 October 2023 at 19:49
    SPM je ade
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    14 September 2023 at 11:25
    skm2 mekatronik boleh?
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    14 September 2023 at 11:07
    Security boleh saya bisa cek
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    4 September 2023 at 16:43
    Assalamualaikum saya nak tanya jawatan untuk diploma elektrikal pw4 ada kekosongan tak
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    16 August 2023 at 01:04
    Assalamualaikum sya nak tanya jawatan kosong. Sebagai body gat. Datok
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    26 July 2023 at 09:40
    SCAFFOLDING SUPERVISOR VACANCY
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    24 July 2023 at 14:21
    operator packing
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    20 July 2023 at 16:23
    Assalammualaikum selamat Ptg, saya nak tumpang tanya Jawatan Pembantu Takbir masih ada kekosongan tak.. kalau masih ada Bagaimana saya nak memohon ya. Terima kasih.
    Reply
  • Hoskan Sedai
    Hoskan Sedai
    18 July 2023 at 14:54
    Sijil SPM
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    15 July 2023 at 15:28
    Food security
    Halal executive traning
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    27 June 2023 at 18:16
    Diploma tourism management
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    20 June 2023 at 19:54
    Operator packing
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    13 June 2023 at 16:17
    Diploma kompetensi elektrik PW4
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    12 June 2023 at 13:11
    If there is ..0192145352..Sebab sy baru pindah kampong di tg malim
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    12 June 2023 at 13:10
    Diploma jururawat Dah bertugas 18 tahun ada vacancy tak di tg malim
    • Anonymous
      Anonymous
      27 January 2024 at 19:10
      Kalau sijil teknologi maklumat boleh ke sijil kolej komuniti??????
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    8 June 2023 at 14:11
    Diploma human resource management
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    2 June 2023 at 16:19
    zaman sekarang ada diploma pun kerja kilang elektronik canon jadi operator pengeluaran je.... jawatan ada 1,2 je kosong.. penuh... tu lah lumrah hidup .. tambah- tambah lagi klu umur kita nie dah makin berumur.. diorang akan pilih yang muda juga . klu dah masuk 30 keatas tu terima je kerja apa apa pun.. sebab nak bayar sewa rumah lagi makan minum lagi..
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    25 May 2023 at 10:41
    Kelulusan hanya STPM saja
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    23 May 2023 at 13:01
    Mempunyai Pengalaman dalam bidang komunikasi. Kebolehan berkomunikasi dengan baik Dan boleh menyelesaikan keperluan di atas pihak berkenaan.
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    23 May 2023 at 10:13
    Klo dh itu rezeki kite mmg xpernh salah alamat.. Inn syaa Allah. Amin2
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    17 May 2023 at 10:33
    Kejuruteraan elektrik
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    4 May 2023 at 12:53
    Diploma business management
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    4 May 2023 at 04:51
    Anything job cause i want to learn all about this job from zero
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    17 April 2023 at 07:56
    Any vacancy for the post Assistant estate Manager
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    14 April 2023 at 08:27
    umo da 44 tahun ada kelulusan spm je bole apply ke
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    3 April 2023 at 23:16
    Diploma Pengajian Video dan Filem
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    30 March 2023 at 05:01
    Diploma plantation management
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    21 March 2023 at 11:34
    Yang ada diploma ijazah pun susah dapat kerja, apatah lagi yang ada SPM je ..
    • Anonymous
      admin
      21 March 2023 at 20:00
      Rezeki bukan pada kelulusan..
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    21 March 2023 at 00:53
    Nak cari duit sara ank....
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    20 March 2023 at 16:32
    Diploma Senibina Landskap
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    15 March 2023 at 21:24
    Level 3 skm beautician
    • Anonymous
      Anonymous
      19 December 2023 at 17:12
      SKM level 3 mekanikal
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    4 March 2023 at 11:43
    Kelulusan diploma teknologi merin
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    2 March 2023 at 14:47
    Diploma pengurusan perniagaan
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    28 February 2023 at 17:07
    Aku apa pon x dak..tp nk kerja cari duit beli beras
    • Anonymous
      Amir
      16 May 2023 at 16:49
      Janji Kerja Halal
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    22 February 2023 at 09:58
    Pemandu ambulans kementerian kesihatan Malaysia dan pemandu jabatan2 negeri sabah.
    • Anonymous
      Anonymous
      4 November 2023 at 06:12
      ada ke kerja ni
    • Anonymous
      Anonymous
      9 November 2023 at 23:39
      Mohd noor bin sallah
    • Anonymous
      Anonymous
      9 November 2023 at 23:40
      Mohd noor bin salleh
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    20 February 2023 at 21:04
    diploma welding
    • Anonymous
      Anonymous
      23 May 2023 at 20:44
      Umur 47 boleh ke
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    14 February 2023 at 21:19
    Sikuriti ada x
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    13 February 2023 at 22:05
    Diploma science agricultural
    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    8 February 2023 at 22:14
    Diploma automotive
    • Anonymous
      Anonymous
      20 December 2023 at 09:32
      Dliploma mekanisasi blh ke

    Reply
  • Anonymous
    Anonymous
    2 February 2023 at 06:37
    Sijil kejuruteraan elektrik
    • Anonymous
      Anonymous
      4 May 2024 at 10:55
      01119502759 Ariff , ada sijil kelulusan elektrik
    Reply
  • Renugha muthukumar
    Renugha muthukumar
    29 January 2023 at 22:31
    Kelulusan sijil pengoperian perniagan
    • Renugha muthukumar
      Anonymous
      10 July 2023 at 21:00
      Yes operasi perhotelan
    • Renugha muthukumar
      Anonymous
      18 November 2023 at 07:15
      Masih available ka
    • Renugha muthukumar
      Anonymous
      2 January 2024 at 22:00
      Kerja perhilitan mcm mna nk apply???
    Reply