Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Hospital Melaka - 13 January 2017

Post a Comment
Jawatan Kosong Terkini 2017 di Hospital Melaka | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Hospital Melaka

Jawatan Kosong


Latar Belakang

Hospital Melaka memberi perkhidmatan rawatan perubatan, pemulihan dan pencegahan yang bermutu,cekap dan berkesan.  Hospital Melaka menyediakan rawatan kepakaran dalam pelbagai disiplin untuk pesakit dalam dan luaran.  Ia juga menyediakan rawatan harian (day care).
Perkhidmatan yang diberikan bukan hanya untuk penduduk negeri Melaka tetapi juga untuk pelanggan dari utara ,Johor dan selatan Negeri Sembilan.


Hospital Melaka dibina pada awal 1930an dengan kos binaan dari Straits Settlement  berjumlah $2.5 juta dan telah dirasmikan oleh Sir Cecil Clementi, Gabenor Negeri-negeri Selat pada 12 Februari 1934. Majlis Perasmian turut dihadiri oleh Andrew Caldecott (British Colonial Secretary), Major General Lewin (Commanding Officer), Dr R.D. Fitzgerald (Director of Medical Treatment and Health), M.W. Millington  (Resident Counselor) dan tetamu kehormat termasuk 700 rakyat Malacca.Jawatan:


1. SISTEM PORTER (PEKERJA SAMBILAN HARIAN)
Tarikh Tutup Permohonan : 13 January 2017

Post a Comment