Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Tabung Haji Berhad - 3 March 2017

Post a Comment
Jawatan Kosong Terkini 2017 di Tabung Haji Berhad | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Tabung Haji Berhad

Jawatan Kosong


Pengenalan


Lembaga Tabung Haji (TH) adalah sebuah Institusi Kewangan Islam unggul di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1963,TH mempunyai lebih 50 tahun pengalaman dalam Deposit, Perkhidmatan & Operasi Haji dan Pelaburan. Sebagai sebuah Pengurus Dana Islam terbesar negara dengan dana melebihi RM62 bilion, TH berusaha untuk memperkasakan ekonomi umat Islam di Malaysia dengan memanfaatkan dana dan sumber sedia ada.

TH menumpukan kepada perkhidmatan haji yang cemerlang dan memuaskan kepada semua Jemaah Haji Malaysia. Pencapaian TH yang konsisten telah mendapat pengiktirafan dunia dan menjadi contoh pengurusan haji dan perkhidmatan kewangan Islam yang inovatif oleh kebanyakan Negara Islam di dunia.

TH terus mengukuhkan kedudukannya di pasaran, baik di dalam negara dan di arena antarabangsa dengan menceburi bidang pelaburan di beberapa sektor seperti perladangan, pembangunan hartanah dan pembinaan, kewangan Islam, teknologi maklumat, minyak dan gas dan hospitaliti. Dengan keuntungan bersih melebihi RM3 bilion, TH mampu memberi pulangan yang kompetitif kepada pemegang kepentingannya setiap tahun.Jawatan:


1. EKSEKUTIF KEWANGAN ~ 3 Kekosongan


2. EKSEKUTIF PENTADBIRAN ~ 30 Kekosongan
Tarikh Tutup Permohonan : 28 January - 03 March 2017
Step untuk memohon melalui Jobsmalaysia:


1. Sila laman web Jobsmalaysia (KLIK SINI)


2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan kata kunci : Tabung Haji Berhad (dan klik search).


3. Sila pilih majikan :

Majikan: Majikan: TABUNG HAJI BERHAD
TABUNG HAJI BERHAD, WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR, W.P. KUALA LUMPUR. SEKTOR: AKTIVITI PERKHIDMATAN SOKONGAN PERNIAGAAN T.T.T.L


4. Sila klik pada senarai iklan jawatan dan mohonlah secara online


5. Semoga berjaya semua

Post a Comment