Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 14 February 2017 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 14 February 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) www.banyakjawatan.my


Penubuhan

Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) adalah salah satu agensi utama di bawah Kementerian Kewangan yang bertanggungjawab memungut dan mentadbir cukai langsung negara.

LHDNM ditubuhkan di bawah Akta Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia 1995 untuk memperolehi lebih kuasa terutamanya dalam bidang kewangan dan pengurusan kakitangan bagi meningkatkan kualiti pentadbiran percukaian.

Dahulu dikenali sebagai Jabatan Hasil Dalam Negeri Malaysia (JHDNM), ia diperbadankan pada 1hb Mac 1996 dan dikenali sebagai Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM).Jawatan:


1. PENOLONG PEGAWAI EKSEKUTIF (PENAKSIRAN) GRED 31


2. PEMBANTU TADBIR (PENAKSIRAN) GRED 21Nota

Perlu berdaftar sebagai pemohon di dalam portal sekiranya anda ingin memohon jawatan kekosongan yang terpapar. (Daftar melalui link yang admin sediakan di bawah)

Sekiranya anda merupakan pemohon yang telah berdaftar, sila Log Masuk ke dalam sistem.

Pendaftaran sebagai pemohon berdaftar hanya perlu dilakukan sekali sahaja. Manakala permohonan perlu dilakukan mengikut kekosongan yang ditawarkan menggunakan akaun pemohon berdaftar.* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawahTarikh Tutup Permohonan : 14 February 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 14 February 2017"

Post a Comment