Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rembau (MDR) - 20 February 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rembau (MDR) - 20 February 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Majlis Daerah Rembau (MDR) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Majlis Daerah Rembau (MDR)

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Majlis Daerah Rembau (MDR)


Latar Belakang

Majlis Daerah Rembau sebuah badan pengawal tempatan yang ditubuhkan pada 1 Julai 1980 melalui Lembaran Negara kerajaan deklarasi No.334 pada 23 jun 1980. Ini adalah sebuah badan pengawal tempatan di bawah undang-undang Kerajaan Tempatan, 1976 (Akta 171). Majlis Daerah Rembau adalah Parti Tempatan otoriter (PBT) yang orientasi warga perkhidmatan yang bertindak sebagai inisiator utama dalam membuat Rembau sebuah daerah yang indah dan dikembangkan.

Pembangunan kawasan pentadbiran sejajar dengan perkembangan seluruh Negeri Sembilan dengan fokus berada dalam industri, pelancongan dan sektor pertanian. Pembentukan infrastruktur yang cepat juga membantu meningkatkan aliran pelabur tempatan dan luar negeri dalam meningkatkan modal kemudian menyediakan peluang pekerjaan yang lebih banyak bagi masyarakat.Jawatan:


1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 - 1 Kekosongan


2. PEMBANTU TADBIR (PEKERANIAN/OPERASI) N19/N22 - 5 Kekosongan


3. PEMBANTU AWAM H11/H14 - 1 Kekosongan


Cara membuat Permohonan:

Pemohonan hendaklah menggunakan Borang yang boleh didapati dengan PERCUMA Bahagian Pentadbiran, Majlis Daerah Rembau, 71309 Rembau, Negeri Sembilan Darul Khusus. Borang permohonan boleh diperolehi dengan hadir sendiri atau melalui pos dengan menyertakan Sampul Surat berukuran 20sm x 28sm beralamat sendiri serta setem 50 sen. Pemohon juga boleh muat turun borang permohonan daripada laman web Majlis Daerah Rembau di alamat www.mdr.gov.my atau melalui link yang admin sediakan di bawah.

Permohonan yang memohon melebihi 1 jawatan hendaklah menggunakan borang permohonan yang berasingan. Permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran Passport, salinan Kad Pengenalan, Surat Beranak, Sijil-sijil, Surat Akuan dan lain-lain dokumen yang telah diakui sah oleh Wakil Rakyat, mana-mana Pegawai kerajaan dalam Kumpulan Pengurusan & Profesional atau Kumpulan Sokongan 1 yang diberi kuasa atau Penghulu dan Pengerusi JKKK yang mempunyai cop rasmi jawatan.

Permohonan berikut akan DI TOLAK jika:

-Tidak disertakan dokumen-dokumen yang diperlukan;
-Tidak lengkap atau tidak terang;
-Tidak mematuhi syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dalam iklan;
-Tidak ditandatangani oleh pemohon;
-Tiada alamat pemohon dan melewati tarikh tutup iklan.

Permohonan hendaklah sampai kepada :
YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH REMBAU,
71309 REMBAU,

Catatan Am:

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk temuduga.

Permohonan yang tidak menerima jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup, hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.Tarikh Tutup Permohonan : 20 Februari 2017 (Selasa Jam 4.00 Petang)Klik Untuk Baca Iklan Lengkap


0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Rembau (MDR) - 20 February 2017"

Post a Comment