Jawatan Kosong di Lembaga Tabung Haji - 18 April 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Tabung Haji - 18 April 2017

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Tabung Haji | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Tabung Haji

Jawatan Kosong 2017 di Tabung Haji Berhad


Pengenalan

Lembaga Tabung Haji (TH) adalah sebuah Institusi Kewangan Islam unggul di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1963,TH mempunyai lebih 50 tahun pengalaman dalam Deposit, Perkhidmatan & Operasi Haji dan Pelaburan. Sebagai sebuah Pengurus Dana Islam terbesar negara dengan dana melebihi RM62 bilion, TH berusaha untuk memperkasakan ekonomi umat Islam di Malaysia dengan memanfaatkan dana dan sumber sedia ada.

TH menumpukan kepada perkhidmatan haji yang cemerlang dan memuaskan kepada semua Jemaah Haji Malaysia. Pencapaian TH yang konsisten telah mendapat pengiktirafan dunia dan menjadi contoh pengurusan haji dan perkhidmatan kewangan Islam yang inovatif oleh kebanyakan Negara Islam di dunia.

TH terus mengukuhkan kedudukannya di pasaran, baik di dalam negara dan di arena antarabangsa dengan menceburi bidang pelaburan di beberapa sektor seperti perladangan, pembangunan hartanah dan pembinaan, kewangan Islam, teknologi maklumat, minyak dan gas dan hospitaliti. Dengan keuntungan bersih melebihi RM3 bilion, TH mampu memberi pulangan yang kompetitif kepada pemegang kepentingannya setiap tahun.


Jawatan:

1. SETIAUSAHA EKSEKUTIF

2. EKSEKUTIF (SEKRETARIAL)

3. PENGURUS (LITIGASI)

4. PENGURUS KANAN (NASIHAT KORPORAT DAN GUBALAN)

5. PENGURUS KANAN BIMBINGAN HAJI


Tarikh Tutup Permohonan : 12 - 18 April 2017


0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Tabung Haji - 18 April 2017"

Post a Comment