Jawatan Kosong di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK) - 3 August 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK) - 3 August 2017

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK)

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah merupakan sebuah agensi perlaksana dasar dan memberi pimpinan pentadbiran serta bertanggungjawab bagi menyediakan program, skim atau projek untuk pertimbngan majlis bagi mengeluarkan panduan, dasar atau penerangan mengenai keputusan-keputusan kepada jabatan. Jabatan ini juga bertanggungjawab mentadbir umat islam di negeri ini dalam semua hal dan juga untuk merancang serta merumus  dan menyelaras segala dasar dan maklumat berhubung dengan agama islam di samping menentukan bahawa dasar tersebut dijalankan dengan cekap dan sempurna.


Jawatan:

1. PEMBANTU AWAM GRED H11 (PEMANDU BOT)


Cara Memohon:

Pemohon-pemohon hendaklah membuat permohonan dengan mengisi Borang SUK/UPPK 01 yang boleh didapati di Unit Pengurusan Pegawai Kontrak (UPPK) seperti di alamat yang dicatatkan di bahagian E di bawah.

Pemohon yang berkelayakan sebagaimana yang ditetapkan di atas sahaja layak memohon. Boring permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke pentadbiran ini dengan disertakan sekeping gambar foto terbaru (berukuran pasport), salinan kad pengenalan (KPT), salinan perakuan beranak/sijil kelahiran, salinan semua sijil-sijil persekolahan (SRP/PMR, SPM/SPMV dan STPM), salinan sijil berhenti sekolah, salinan dokumen-dokumen lain yang disahkan. Tandatangan pengesahan salinan sijil/dokumen hendaklah dilengkapi dengan cop nama dan jawatannya. Semua salinan sijil/dokumen hendaklah bersaiz A4.

Permohonan yang lewat atau tidak menurut peraturan di atas akan ditolak.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 23 cm x 31 cm dan di sudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon. Permohonan hendaklah disampaikan kepada :

YB. Dato’ Setiausaha Kerajaan Negeri Kedah
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Aras 2, Blok C, Wisma Darul Aman
05503 Alor Setar
KEDAH DARUL AMAN
(U.p.  Unit Pengurusan Pegawai Kontrak)


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Ogos 2017


0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Kedah (JHEAIK) - 3 August 2017"

Post a Comment