Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 2 August 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 2 August 2017

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) www.banyakjawatan.my


Penubuhan

Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM) adalah salah satu agensi utama di bawah Kementerian Kewangan yang bertanggungjawab memungut dan mentadbir cukai langsung negara.

LHDNM ditubuhkan di bawah Akta Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia 1995 untuk memperolehi lebih kuasa terutamanya dalam bidang kewangan dan pengurusan kakitangan bagi meningkatkan kualiti pentadbiran percukaian.

Dahulu dikenali sebagai Jabatan Hasil Dalam Negeri Malaysia (JHDNM), ia diperbadankan pada 1hb Mac 1996 dan dikenali sebagai Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDNM).


Jawatan:

1. PEGAWAI EKSEKUTIF (KEJURUTERAAN) GRED 41

2. PEGAWAI EKSEKUTIF (PENAKSIRAN) GRED 41

3. PEGAWAI EKSEKUTIF (PERAKAUNAN) GRED 41

4. PEGAWAI EKSEKUTIF (PERUNDANGAN) GRED 41

5. PEGAWAI EKSEKUTIF (TEKNOLOGI MAKLUMAT) GRED 41

6. PEGAWAI EKSEKUTIF (PENTADBIRAN) GRED 41


Nota

Perlu berdaftar sebagai pemohon di dalam portal sekiranya anda ingin memohon jawatan kekosongan yang terpapar. (Daftar melalui link yang admin sediakan di bawah)

Sekiranya anda merupakan pemohon yang telah berdaftar, sila Log Masuk ke dalam sistem.

Pendaftaran sebagai pemohon berdaftar hanya perlu dilakukan sekali sahaja. Manakala permohonan perlu dilakukan mengikut kekosongan yang ditawarkan menggunakan akaun pemohon berdaftar.


Cara Memohon:

Permohonan hendaklah memohon melalui online (LHDN Jobportal) melalui link yang admin sediakan di bawah. Untuk syarat kelayakan anda harus klik setiap nama jawatan setelah masuk ke LHDN Jobportal melalui link yang admin sediakan di bawah tersebut.


Tarikh Tutup Permohonan : 02 Ogos 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) - 2 August 2017"

Post a Comment