Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) - 3 Oktober 2017 - KERJA KOSONG 2021 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2021

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) - 3 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ)

Jawatan Kosong 2017 di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Majlis Perbandaran Subang Jaya ( MPSJ ) ditubuhkan mengikut Akta Kerajaan Tempatan 1976 ( Akta 171 ) di bawah Seksyen 4. Sebelumdiistiharkan sebagai  MPSJ, ia dikenali sebagai Majlis Daerah Petaling. Pada tahun 1994, Kerajaan Negeri Selangor telah memutuskan untuk menaiktaraf Majlis Daerah Petaling kepada Majlis Perbandaran Subang   Jaya.

Kedudukan Geografi

Majlis Perbandaran Subang Jaya ( MPSJ ) merupakan salah satu daripada Pihak Berkuasa Tempatan yang terletak di dalam Wilayah Lembah Klang. Keluasaannya merangkumi 161.8 km persegi. Ia terdiri daripada dua (2) mukim iaitu Mukim Damansara dan Mukim Petaling.
Kedudukan MPSJ adalah strategi kerana ia bersempadan dengan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur ( DBKL ), Majlis Bandaraya Shah Alam ( MBSA), Majlis Bandaraya Petaling Jaya ( MBPJ ) dan Majlis Perbandaran Klang(MPK ).


Jawatan:

1. PENOLONG JURUUKUR BAHAN JA29

2. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR JA29

3. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA32


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Oktober 2017


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) - 3 Oktober 2017"

Post a comment