Jawatan Kosong di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak - 29 September 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak - 29 September 2017

Jawatan Kosong 2017 di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak

Jawatan Kosong 2017 di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Perkhidmatan Awam Sarawak ditadbir oleh Jabatan Ketua Menteri dan dipimpin oleh Setiausaha Kerajaan Negeri yang melapor kepada Ketua Menteri Sarawak.

Like Page Khas - Kerja Kosong Sabah & Sarawak

Jawatan:

1. PEGAWAI KESELAMATAN KP41

2. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP29


Cara memohon:

1. Permohonan melalui http://erecruitment.sarawak.gov.my. Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan  boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.


* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 02 Oktober 2017 (Isnin)

0 Response to "Jawatan Kosong di Unit Keselamatan dan Penguatkuasaan Negeri Sarawak - 29 September 2017"

Post a Comment