Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) - 9 Oktober 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) - 9 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM)

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) www.banyakjawatan.my


Pengenalan

Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) telah diwujudkan dengan jawatan Akauntan Negara Malaysia di bawah Kementerian Kewangan sebelum Malaysia mencapai kemerdekaan. JANM bermula dari satu bangunan pejabat yang kecil bertempat di Bangunan Life Insurance Corporation of India di persimpangan Jalan Melaka dan Jalan Tun Perak (Mountbatten Road). Pejabat ini kemudiannya ditempatkan di Bangunan Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur dan seterusnya beroperasi di Blok 8, Kompleks Pejabat Kerajaan, Jalan Duta, Kuala Lumpur. Kini, JANM beroperasi di Kompleks Kementerian Kewangan, Presint 2, Putrajaya.

Sejak beberapa dekad yang lalu, peranan dan fungsi JANM telah mengalami beberapa perubahan selaras dengan perkembangan sektor awam.. Baca lagi..

Like Page Khas - Kerja Kosong di Selangor

Jawatan:

1. PEMBANTU AKAUNTAN - 3 Kekosongan


Semua kekosongan jawatan adalah di Jabatan Jabatan Akauntan Negara (ANM) Negeri Selangor. Permohonan adalah sebagaimana link di bawah.


Tarikh Tutup Permohonan : 09 Oktober 2017 (Isnin)

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) - 9 Oktober 2017"

Post a Comment