Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) Pahang - 19 Oktober 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) Pahang - 19 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM)

Jawatan Kosong 2017 di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) www.banyakjawatan.my


Pengenalan

Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) telah diwujudkan dengan jawatan Akauntan Negara Malaysia di bawah Kementerian Kewangan sebelum Malaysia mencapai kemerdekaan. JANM bermula dari satu bangunan pejabat yang kecil bertempat di Bangunan Life Insurance Corporation of India di persimpangan Jalan Melaka dan Jalan Tun Perak (Mountbatten Road). Pejabat ini kemudiannya ditempatkan di Bangunan Sultan Abdul Samad, Kuala Lumpur dan seterusnya beroperasi di Blok 8, Kompleks Pejabat Kerajaan, Jalan Duta, Kuala Lumpur. Kini, JANM beroperasi di Kompleks Kementerian Kewangan, Presint 2, Putrajaya.

Sejak beberapa dekad yang lalu, peranan dan fungsi JANM telah mengalami beberapa perubahan selaras dengan perkembangan sektor awam.. Baca lagi..
Like Page Khas - Kerja Kosong di Pahang
Jawatan:

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI )N19


Cara Memohon:

Pemohon yang berminat boleh memohon dengan mengemukakan dokumen berikut kepada Jabatan Akauntan Negara Malaysia, Negeri Pahang.

a. Borang permohonan yang diisi dengan lengkap (termasuk gambar pasport). Borang boleh diperolehi daripada pejabat pada waktu bekerja, laman sesawang atau menulis kepada Pn Normalina binti Awang Nong, e-mel: sheina@anm.gov.my ; atau melalui link yang admin sediakan di bawah.

b. Resume;

c. Salinan kad pengenalan;

d. Salinan sijil kelayakan akademik; dan

e. Salinan sijil penyertaan kursus pengendalian komputer, seperti aplikasi produktiviti meja (desktop productivity application), aplikasi pemprosesan perkataan (words processing application), aplikasi pengunyahan nombor (number crunching application) atau seumpamanya, jika ada.

Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan kepada:

Pengarah
Jabatan Akauntan Negara Malaysia, Negeri Pahang
Tingkat 1, Wisma Persekutuan
Jalan Gambut
25594 KUANTAN, Pahang
(up: Pengambilan Pekerja Sambilan Harian (PSH) - Pembantu Tadbir (Kewangan))

Pertanyaan boleh diajukan kepada Pn Normalina binti Awang Nong, tel: 09-5915000 atau e-mel: sheina@anm.gov.my .

Hanya calon yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil untuk temu duga.


Tarikh Tutup Permohonan : 19 Oktober 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM) Pahang - 19 Oktober 2017"

Post a Comment