Jawatan Kosong di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) - 20 Oktober 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) - 20 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat)

Jawatan Kosong 2017 di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) www.banyakjawatan.my

Sejarah

Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (LPKM) telah ditubuhkan pada 1 April 2007 berikutan pewartaan Akta Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia 2006 (Akta 651). Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia merupakan sebuah badan berkanun yang pertama ditubuhkan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

Tujuan utama LPKM adalah untuk memperluaskan bidang promosi kesihatan dengan penglibatan masyarakat secara intensif yang digerakkan bersama melalui pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan (NGO).


Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR N41


Cara membuat permohonan:

Permohonan jawatan adalah melalui Borang Permohonan Jawatan yang diedarkan bersama-sama iklan ini atau melalui link yang admin sediakan di bawah. Sila kemukakan permohonan kepada :

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat)
Unit No. 13-4, Aras 4,
Galleria Cyberjaya
Jalan Teknokrat 6, Cyber 5
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 20 Oktober 2017 (Jumaat)

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) - 20 Oktober 2017"

Post a Comment