Jawatan Kosong di Muzium Kesenian Islam Malaysia - 16 November 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Muzium Kesenian Islam Malaysia - 16 November 2017

Jawatan Kosong 2017 di Muzium Kesenian Islam Malaysia | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Muzium Kesenian Islam Malaysia

Jawatan Kosong 2017 di Muzium Kesenian Islam Malaysia www.banyakjawatan.my


Company Overview

Muzium Kesenian Islam Malaysia merupakan muzium yang pertama dan terbesar di rantau Asia Tenggara yang dikhususkan bagi kesenian Islam. Ia terletak di Kuala Lumpur, Malaysia dan dibuka pada 12 Disember 1998.

Bangunan Muzium Kesenian Islam ini direka oleh rakyat Malaysia yang mempamerkan keindahan senibina Islam. Ciri-cirinya yang paling menonjol adalah binaan lima kubah. Empat kubahnya boleh dilihat dari luar, sementara kubah kelima hanya boleh dilihat dari dalam bangunan.

Muzium Kesenian Islam memuatkan sehingga 7 ribu artifak termasuk contoh kerja logam dan seramik Islam. Ia juga memiliki perpustakaan mengenai buku-buku kesenian Islam.


Positions:

1. Operation Executive - Food and Beverages

Cara mohon melalui Jobstreet.com

Close date : 16 November 2017


Click Job Description & Apply

0 Response to "Jawatan Kosong di Muzium Kesenian Islam Malaysia - 16 November 2017"

Post a Comment