Jawatan Kosong di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 12 Oktober 2017 - KERJA KOSONG 2020 | JAWATAN KOSONG KERAJAAN 2020

Jawatan Kosong di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 12 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK)

Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) telah diperbadankan di bawah Enakmen Pemerbadanan tahun 1950 yang telah dipengerusikan oleh Menteri Besar Kelantan. PMBK merupakan sebuah agensi korporat dan peneraju pelaburan strategik Kerajaan Negeri Kelantan yang berprestasi tinggi dan berwibawa. Ia berperanan untuk mengambil alih, memegang dan membangun aset strategik bagi pihak kerajaan negeri, dengan meningkatkan nilai pegangan dan pulangan pelaburan melalui pengurusan aset dan penglibatan komersial yang efektif berlandaskan syariah, serta menyumbang kepada pembangunan ekonomi negeri dan kesejahteraan rakyat.

Dalam menjalankan amanah dan tanggungjawab PMBK mempunyai kumpulan yang ditubuhkan dalam pelbagai sektor demi memajukan ekonomi negeri Kelantan. Antaranya di dalam sektor perladangan, pertanian, bioteknologi, latihan, pembangunan infrastruktur, perbandaran, perniagaan, pembentungan, multimedia dan juga kebajikan rakyat di negeri ini.

Like Page Khas - Kerja Kosong di Kelantan

Jawatan:

1. Pegawai Teknologi Maklumat (S2)

2. Pembantu Operasi Di Majaari Services Sdn Bhd


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 05 - 12 Oktober 2017

0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) - 12 Oktober 2017"

Post a Comment