Jawatan Kosong di Universiti Islam Malaysia (UIM) - 31 Oktober 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Universiti Islam Malaysia (UIM) - 31 Oktober 2017

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Islam Malaysia (UIM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Islam Malaysia (UIM)

Jawatan Kosong 2017 di Universiti Islam Malaysia (UIM) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Universiti Islam Malaysia ialah universiti pasca siswazah yang pertama ditubuhkan di Malaysia. Universiti ini terletak di Cyberjaya. Kampus Universiti Islam Malaysia (UIM) meliputi kawasan seluas 100 ekar.

Inisiatif penubuhan Kolej Islam Malaya pada 1955 atau dua tahun sebelum kemerdekaan Malaysia, adalah satu usaha yang berani yang dibuat melalui persetujuan Diraja oleh Majlis Raja-Raja untuk meningkatkan kefahaman Islam di kalangan umat Islam di Tanah Melayu pada masa itu. Masyarakat Islam hanya terdedah kepada pengajaran Islam secara tradisional, menjadikan ia agak terpencil dari pembangunan masyarakat moden dengan pendidikan Islam, yang mana sebahagian besarnya dipisahkan daripada pengajaran sains, kemanusiaan dan teknologi. Penubuhan Kolej Islam Malaya merupakan titik permulaan dalam memecahkan ideologi dan mentaliti lama untuk berkongsi kepada umat Islam di Malaysia tentang keindahan dan rahsia Islam dengan cara yang lebih progresif dan moden.
Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej

Jawatan:

1. PEMBANTU PENERBITAN UP11
(Kewangan)


Kelayakan:

Warganegara Malaysia

Minimum SPM/STPM

Berpengalaman tidak kurang daripada 5 tahun bekerja dalam bidang pemasaran dan jualan buku

Mempunyai lesen memandu yang sah dan kenderaan sendiri

Jawatan ini memerlukan individu yang boleh bertugas di luar kawasan pada bila-bila masa seperti yang diarahkan

Mahir menggunakan komputer serta perisian MS Word dan Excel

Boleh bertutur dengan baik dalam bahasa Melayu dan bahasa Inggeris.

Tiada kecacatan anggota ataupun berpenyakit kritikal kerana jawatan ini memerlukan calon untuk mengangkat dan menyusun buku di dalam stor serta pameran buku


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 31 Oktober 2017


0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Islam Malaysia (UIM) - 31 Oktober 2017"

Post a Comment