Jawatan Kosong di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM) - 15 November 2017 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM) - 15 November 2017

Jawatan Kosong 2017 di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM)

Jawatan Kosong 2017 di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM)

Latar Belakang.

Yayasan Waqaf Malaysia ialah entiti wakaf kebangsaan. Ianya telah ditubuhkan dengan rasminya pada 23 Julai 2008 di bawah Akta Pemegang Amanah [Pemerbadanan] 1952 oleh Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR).

Pengerusi Lembaga Pemegang Amanah (Board of Trustees) Yayasan Waqaf Malaysia ialah YB Menteri di Jabatan Perdana Menteri Portfolio Agama, manakala Naib Pengerusi ialah Ketua Pengarah Jabatan Wakaf Zakat dan Haji (JAWHAR). Ahli-ahli Lembaga Pemegang Amanah yang lain terdiri daripada wakil Majlis Agama Islam Negeri-negeri dan seorang (1) wakil daripada Kementerian Kewangan, seorang (1) wakil daripada Unit Perancang Ekonomi, Jabatan Perdana Menteri dan tiga (3) wakil daripada sektor korporat


Jawatan:

1. PENASIHAT UNDANG-UNDANG (GRED E44)

2. PEMBANTU OPERASI (GRED N11)


Cara memohon:

Permohonan hendaklah dibuat dengan menghantar resume yang lengkap dengan gambar dan salinan dokumen-dokumen yang disahkan oleh Pegawai yang berkelayakan. Sila nyatakan jawatan yang dipohon di sudut atas sebelah kiri sampul surat.

Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Yayasan Waqaf Malaysia
Aras 8, Blok D
Kompleks Islam Putrajaya
Jalan Tun Abdul Razak, Presint 3
62100 Putrajaya.

pada atau sebelum 15 November 2017


Catatan am:

a) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga.

b) Pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tempoh 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

c) Hanya calon-calon yang berjaya dalam urusan temuduga akan dimaklumkan.


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

0 Response to "Jawatan Kosong di Yayasan Waqaf Malaysia (YWM) - 15 November 2017"

Post a Comment