Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) - 13 December 2017

Post a Comment
Jawatan Kosong 2017 di Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC)


Pengenalan

Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) yang telah ditubuhkan pada 17 November 1969 merupakan agensi pembangunan unggul Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

Sejak penubuhannya, PDC telah dipertanggungjawapkan untuk menerajui pertumbuhan sosio-ekonomi, mewujudkan peluang pekerjaan dan meningkatkan kualiti hidup warga Pulau Pinang.

Aktiviti utama PDC termasuklah menjadi tenaga pemikir kerajaan Negeri, pembangunan taman perindustrian, pembangunan perbandaran, pembangunan semula bandar, perumahan mampu-milik dan pelaburan.

Sejak penubuhannya, PDC terus berkembang dan usahanya untuk pembangunan industri dan perumahan telah meletakkan Pulau Pinang sebagai peneraju perindustrian, pelancongan dan hab perkhidmatan di rantau ini.Like Page Khas - Kerja Kosong di Penang
Jawatan:

1. JURUTERA RESIDEN
Bahagian Pembangunan Perumahan (Kontrak)

2. JURUTERA RESIDEN
Bahagian Rekabentuk & Pembangunan (Kontrak)

3. JURUTERA PROJEK (KONTRAK)

4. KERANI TAPAK (KONTRAK)


Tarikh Tutup Permohonan : 13 Disember 2017


*Sila baca arahan lengkap maklumat perjawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah.

Post a Comment