Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 21 February 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 21 February 2018

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Lembaga Getah Malaysia (LGM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Latar Belakang LGM

Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. LGM ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil gabungan Institut Penyelidikan Getah Malaysia (RRIM), Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (MRRDB) dan Lembaga Pasaran Getah Malaysia (MRELB) untuk meneruskan usaha memajukan serta membangunkan industri getah seperti yang dilakukan selama 78 tahun yang lalu. Kemajuan R&D dalam getah asli (NR) yang telah dicapai oleh RRIM juga telah meninggalkan impak terhadap industri NR Malaysia dan negara-negara pemprosesan NR yang lain.

Objektif utama LGM ialah untuk membantu pembangunan dan pemodenan industri getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.Jawatan:

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41

2. AKAUNTAN W41

3. PEGAWAI TADBIR N41

4. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK Q29

5. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29

6. PENOLONG JURUTERA JA29

7. PEMBANTU PENYELIDIK Q19

8. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19

9. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19

10. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19

11. PEMBANTU OPERASI N11

12. PEMANDU KENDERAAN H11

13. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

14. PEMBANTU AWAM H11


Tarikh Tutup Permohonan : 21 Februari 2018 (Rabu)


Klik Maklumat IklanStep untuk memohon melalui Jobsmalaysia:

1. Sila laman web Jobsmalaysia (KLIK SINI)

2. Sila ke Carian Segera dan pilih Cari Majikan serta masukkan kata kunci : Lembaga Getah Malaysia (LGM) (dan klik search).


3. Sila pilih majikan :

Majikan: LEMBAGA GETAH MALAYSIA
LEMBAGA GETAH MALAYSIA, WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR, W.P. KUALA LUMPUR. SEKTOR: PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN SAINS PERTANIAN. (NO.1)


4. Sila klik pada senarai iklan jawatan dan mohonlah secara online


5. Sila pastikan anda telah mendaftar dengan Jobsmalaysia sebelum memohon (Klik SINI untuk Mendaftar). Semoga berjaya semua

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM) - 21 February 2018"

Post a Comment