Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) - 22 March 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) - 22 March 2018

Jawatan Kosong 2018 di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Jawatan Kosong 2017 di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) www.banyakjawatan.my


Mengenai SSM

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) merupakan badan berkanun yang terbentuk hasil daripada penggabungan Pejabat Pendaftar Syarikat (ROC) dengan Pejabat Pendaftar Perniagaan (ROB) di Malaysia yang mengawal selia syarikat dan perniagaan. SSM yang mula beroperasi pada 16 April 2002.

Aktiviti utama SSM adalah sebagai sebuah agensi pemerbadanan syarikat dan pendaftaran perniagaan di samping membekalkan maklumat syarikat dan perniagaan kepada orang awam. Sebagai peneraju utama ke arah peningkatan tahap tadbir urus korporat, SSM melaksanakan fungsinya mengawalselia pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan melalui aktiviti penguatkuasaan dan pemantauan yang komprehensif bagi memastikan perkembangan positif sektor korporat dan perniagaan untuk negara.

Cara mohon melalui Jobstreet.com
Positions:

1. Zakat Executive (Grade 50)


Close date : 22 March 2018

0 Response to "Jawatan Kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) - 22 March 2018"

Post a Comment