Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Jabatan Pertanian Negeri Kedah - 1 April 2018

Post a Comment
Jawatan Kosong Terkini 2018 di Jabatan Pertanian Negeri Kedah | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di  Jabatan Pertanian Kedah

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Jabatan Pertanian Negeri Kedah

Latar Belakang

Jabatan Pertanian Negeri Kedah Darul Aman telah membawa bangyak perubahan dalam pembangunan Pertanian Negeri Kedah Darul Aman. Semenjak penubuhannya dalam tahun 1922, ia telah ditugaskan untuk melaksanakan kerja-kerja pengembangan pertanian bagi memajukan sektor pertanian di negeri ini. Dari tahun ke tahun, pernan dan aktivitinya kian berkembang dan organisasinya telah dan akan terus mengalami perubahan untuk menyediakan perkhidmatan kepada petani-petani dengan lebih cekap dan berkesan.

Jabatan Pertanian Negeri Kedah Darul Aman mula dikenali dengan nama Pejabat Pekerjaan Tanam-tanaman Kedah. Jawatan yang tertinggi adalah Pegawai Tanaman. Jawatan ini kemudiannya diwartakan dalam "Gazette Notification" Kerajaan Negeri Kedah No. 285, bertarikh 13 Disember 1928 sebagai Ketua Jabatan Pertanian dan juga berfungsi sebagai pegawai penguatkuasa Undang-Undang Tanaman Kelapa.


Like Page Khas - Kerja Kosong di Kedah
Jawatan:

1. PEMBANTU AWAM H11 - 2 Kekosongan


*Sebelum memohon, sila baca syarat kelayakan melalui link yang admin sediakan di bawah


Tarikh Tutup Permohonan : 01 April 2018


Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Post a Comment