Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) - 16 April 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) - 16 April 2018

Jawatan Kosong 2018 di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM)

Jawatan Kosong 2017 di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) www.banyakjawatan.my

Pengenalan

Fakulti Perubatan, yang kini berusia 35 tahun, telah ditubuhkan pada 30hb Mei 1972 sebagai sebuah institusi perubatan untuk menjalankan aktiviti-aktiviti mengajar kursus-kursus perubatan dan kejururawatan, penyelidikan perubatan dan perkhidmatan klinikal, di bawah pentadbiran seorang Dekan. Pada mulanya, kursus perubatan yang dijalankan untuk pelajar-pelajar perubatan dan perkhidmatan perubatan yang disediakan oleh pensyarah-pensyarah dilakukan di Hospital Kuala Lumpur (HKL) yang digunakan sebagai hospital pembelajaran.

Pada tahun 1997, Hospital UKM (HUKM) telah dibangunkan sebagai hospital pembelajaran untuk pelajar-pelajar Fakulti Perubatan, UKM. Struktur pentadbiran HUKM diasingkan dari fakulti dan ketuanya merupakan Pengarah Hospital. Pada mula HUKM ditubuhkan, jawatan Dekan dan Pengarah Hospital dipegang oleh seorang pegawai, tetapi sejak tahun 1998, Fakulti Perubatan telah mempunyai Dekannya tersendiri dan UKM pula mempunyai Pengarahnya tersendiri


Cara mohon melalui Jobstreet.com
Jawatan:

1. EGAWAI PERUBATAN VK7


*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 16 April 2018

0 Response to "Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) - 16 April 2018"

Post a Comment