Tjp9mgLryeJXitBMITCspm9yqHIXcaOTWeel9Pl4
Sila klik Like dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) - 7 Jun 2018

Post a Comment
Jawatan Kosong 2018 di Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS)

Jawatan Kosong 2017 di Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) www.banyakjawatan.my


Latar Belakang

Kolej Islam Antarabangsa Sultan Ismail Petra (KIAS) adalah sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) yang dikendalikan oleh KIAS Darulnaim Sdn Bhd (KDSB) anak syarikat Yayasan Kelantan Darulnaim (YAKIN).

Idea Penubuhan KIAS adalah merupakan salah satu inspirasi Kerajaan Negeri yang bercita-cita memusatkan Kelantan sebagai serambi perkembangan ilmu Islam terkenal di rantau ini khususnya menerusi penyediaan institusi-institusi pengajian dalam pelbagai jurusan.

Penubuhan KIAS merupakan kesinambungan dari Pusat Pengajian Tinggi Islam (PPTIK) Nilam Puri yang telah ditubuhkan pada tahun 1965. Pusat ini kemudiannya dikenali dengan nama Yayasan Pengajian Tinggi Islam Kelantan (YPTIK) sehinggalah pada 1 April 1981 YPTIK telah diambil alih oleh Universiti Malaya dan ditukar nama kepada Akademi Pengajian Islam Universiti Malaya. Usaha dan kesedaran peri pentingnya pengajian Islam tidak pernah luntur apabila sekali lagi Kerajaan Negeri melalui Yayasan Islam Kelantan (YIK) telah menubuhkan Maahad Ad-Dakwah Wal Imamah pada 1994 di mana idea penubuhannya dicetuskan oleh YAB Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz bin Nik Mat. See more....

Like Page Khas - Kerja Kosong di Kelantan
Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Jawatan:

1. PENOLONG PENDAFTAR KANAN PEMASARAN NK44

2. PENOLONG PENDAFTAR PEMASARAN NK41

3. PEGAWAI EKSEKUTIF PEMASARAN NK27

4. JURUTEKNIK ELEKTRIK DAN PENGHAWA DINGIN NK27*Sila baca iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 07 Jun 2018 (Khamis)


Post a Comment