Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 16 Mei 2018 - KERJA KOSONG | JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 2019

Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 16 Mei 2018

Jawatan Kosong 2018 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Jawatan Kosong 2018 di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Sejarah

Sejarah Universiti Tun Hussein Onn Malaysia bermula pada 16 September 1993 dengan penubuhan Pusat Latihan Staf Politeknik (PLSP), yang bertujuan melahirkan dan melatih tenaga pengajar yang berpengetahuan dan berkemahiran dalam pelbagai bidang kejuruteraan untuk sistem politeknik di negara ini. Penubuhan ini mencatatkan satu lembaran baru dalam perkembangan pendidikan negara. Pusat ini dikendalikan oleh Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia melalui memorandum persefahaman yang telah ditandatangani bersama pada 28 Jun 1993.

Like Page Khas - Kerja Kosong Universiti & Kolej
Like Page Khas - Kerja Kosong di Johor
Jawatan:

1. PENOLONG JURUTERA (BIDANG KEJURUTERAAN KIMIA JA29)

2. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29

3. PEMBANTU MAKMAL C19

4. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19

5. PENYELIA ASRAMA N19

*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.


Tarikh Tutup Permohonan : 16 Mei 2018 (Rabu) sebelum jam 3:00 petang


0 Response to "Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) - 16 Mei 2018"

Post a Comment